tiistai 26. helmikuuta 2013

The end

Numerot kertovat totuuden:
2010 102
2011 86
2012 60

Vuosittaisten ja kuukausittaisten blogikirjoitusten määrä on pudonnut jatkuvasti, enkä usko, että tuo määrä juuri lisääntyisi. Ja viimeisistä kirjoituksistakin osa on jäänyt aika pintapuolisiksi raapaisuiksi.

On aika tehdä isoja päätöksiä. Päivitystahti on kaukana siitä, mihin olisin tyytyväinen, mutta enempään en tällä hetkellä kykene. Kirjoitusinspiraatio on kieltämättä ollut kateissa, mutta kyllä suurin ongelma on muissa asioissa. Aikaa ja energiaa ei yksinkertaisesti ole enää tarpeeksi siihen, että saisin pidettyä blogini sellaisella tasolla, mihin itse olisin tyytyväinen.

Ja kun en itse ole tilanteeseen tyytyväinen, kirjoittamisesta tulee suorittamista, eli pakkopullaa. Ja se ei ole yhtään hyvä asia.

Blogini alussa minulla oli aikaa vaikka kuinka paljon. Olin itsekseni asuva opiskelija, jolla vapaa-aikaa ja intoa oli vaikka muille jakaa. Elämä kuitenkin etenee ja muut asiat nostavat hiljalleen päätään. Opiskelut ovat päättyneet, arkipäivät sujuvat työpaikalla, enkä asu enää yksin. Tässä päälle kolmen vuoden aikana blogin uutuudenviehätyskin on saattanut hivenen karista.

Lisäksi pudotuspelien alkaessa aika ei ainakaan lisäänny. On siis aika tehdä jotain sen eteen, että edes joskus saisi ladata akkuja. Päätös oli vaikea, mutta nyt on aika päättää Quethasin lätkäblogin tarina.

Kiitokset kaikille lukijoille! Jatkoajalle (niin toimitukselliselle puolelle kuin keskustelupalstankin puolelle) kirjoitan edelleen, ja sieltä tuskin olen kokonaan häipymässä. Blogikin saattaa vielä tehdä jossain muodossa paluun sitten joskus.

Siihen asti, näkemiin!

3 kommenttia:

  1. Heippa,
    Lähestyisin yhteistyön merkeissä. Otahan yhteyttä niin jutellaan lisää...

    Terveisin!

    VastaaPoista
  2. Hieno ja hyvin kuvainnollistava. :)

    VastaaPoista