sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Isomäen heikosti kiinnitetyt penkit

Porin Isomäen jäähallissa on tullut ongelmia tuolien kanssa. Ensiksi Jokerit-pelissä yksi vierasjoukkueen kannattaja heitti tuolin seisomakatsomoon ja myöhemmin Blues-fanin mukaan penkki irtosi ihan vahingossa. Siksi minä halusin mennä tutkimaan noita C2-katsomon penkkejä. Onko siellä irtonaisia penkkejä?

Vastaus on, että ei ole. Kaikki penkit olivat kiinni ainakin 28.12, kun minä kävin niitä tutkimassa. Eli jos vierasjoukkueen kannattajien katsomossa jokin penkki irtoaa, on se irronnut pelin aikana. Ne tuskin irtoavat itsestään pelien ulkopuolella, sillä C-katsomo ei ole käytössä muissa peleissä kuin edustusjoukkueen matseissa.

Bluesin fanin lause "Penkithän ovat Porissa hieman huterat, ne lähtevät helposti irti." sen sijaan on täyttä asiaa. Vaikkei yksikään penkeistä ole varsinaisesti irti, niin jo tuossa yhdessä katsomonosassa on liki kymmenen huonosti kiinni olevaa tuolia. Eli joko yksi kulma tai selkänoja ei ole kunnolla kiinni. Pari penkkiä on vielä heikommin kiinnitetty ja esimerkiksi paikka 90 on todellinen "lottovoitto". Kyseisen paikan penkki on nimittäin kunnolla kiinni vain toisesta reunasta.

En ihmettele, mikäli jatkossakin tuon katsomon penkit irtoavat. On siellä sen verran huonosti kiinnitettyjä penkkejä, että on ihme jos jokin niistä ei irtoa vielä tämän vuoden puolella.

---

Pikkuleijonat nousivat hienosti Kanada-pelin tappion jäljiltä. Voitot USA:ta, Tanskaa ja Tšekistä tulivat varsin vakuuttavien esitysten jälkeen. Ilahduttavasti ratkaisijoita on tullut laajalta rintamalta, nelosketju on hoitanut roolinsa loistavasti, puolustus on kokonaisuudessaan ottanut askeleen eteenpäin ja Sami Aittokallio on noussut selväksi ykkösvahdiksi. Kanada-ottelun osoittamat ongelmat ovat edelleen olemassa, mutta ongelmat eivät ole niin pahoja kuin ensimmäinen ottelu osoitti. Seuraavaksi vastaan asettuu Slovakia, jota vastaan Suomi lähtee ennakkosuosikkina. Jos Slovakia voitetaan, Suomi pääsee neljän parhaan maan joukkoon. Jo se olisi paras saavutus pitkään aikaan.

1 kommentti:

  1. Hei,

    minua kiinnostaisi tehdä hieman yhteistyötä blogisi kanssa. Laita minulle viestiä osoitteeseen pokeripoika2012@gmail.com

    Mikko

    VastaaPoista