tiistai 29. kesäkuuta 2010

Lätkäblogistin vapaapäivä

Kausi on ohi ja kesä on alkanut. Se tarkoittaa sitä, että jääkiekkorintamalta tulee paljon vähemmän uutisia kuin talvella. Ja pelejäkään ei tule televisiosta. Niinpä onkin hyvä aika ladata hieman akkuja. Mutta mitä sitä tekisi kesän aikana? Pari ajatusta on jo päässyt syntymään siitä. mitä kesällä voisi tehdä.

- Voi katsoa futiksen MM-kisoja
- Kesän aikana voi grillata. Tutkimusten mukaan miltei mitä tahansa voi grillata. Tutkimuksen ovat toki vielä kesken.
- Voi käydä töissä (ei suositeltavaa).
- Voi nauttia humalluttavia juomia.
- Voi nauttia humalluttavia juomia ja katsoa futiksen MM-kisoja
- Voi nauttia humalluttavia juomia ja grillata.
- Kannattaa odottaa oman joukkueen ilmoittavan seuraavasta hankinnasta joukkueeseen. Vahvistuksen saaminen onkin ihan eri asia. Varsinkin Porissa.
- Voi alkaa miettimään vuoden 2011 varaustilaisuuden jämäkierrosten suomalaisvarauksia.
- Auringon ottamista rannalla tulee harkita tosissaan. Tietenkin siis, jos tykkää ruskettua.
- Kauniina ja vähemmän kauniina päivinä voi käydä lenkillä paikallisen jäähallin ympäristössä ja haikailla jo syksyn paikallisottelun perään.
- Voi alkaa jo nyt valmistautumaan Pitsiturnausta varten. Se on kuitenkin vain vähän reilun kuukauden päästä.
- Laita The Fratelliksen ärsyttävän tarttuva Chelsea Dagger soimaan ja muistele kaiholla kauden 2009-2010 NHL:n pudotuspelejä.
- Voi nauttia humalluttavia juomia, grillata ja katsella futiksen MM-kisoja.

Näitä nautitaan kesällä. 

Näin kesän kunniaksi blogini myös hiljentyy olennaisesti. Joka kolmas päivä tuskin tulee uusia juttuja internetin ihmeelliseen maailmaan. Siksipä niiden, jotka blogiani haluavat seurata, kannattaa liittyä Quethasin lätkäblogin viralliselle facebook-sivulle. Osoite on http://www.facebook.com/pages/Quethasin-latkablogi/133865603308315?ref=ts . Sitä kautta jokainen näkee näppärästi, milloin uutta tavaraa on tullut. Twitteriä en kuitenkaan ala käyttämään. En ainakaan ennen, kuin joku sanoo hyvän syyn.

Ja hitto. Pianhan on 1.7 ja NHL:ssä alkaa hullut päivät. Pelaajia vaihtaa seuraa enemmän kuin minään muina päivinä yhteensä. Suomalaisetkin vaihtavat seuraa. Ehkä jopa sarjaa. KHL:lle kyllä NHL:ään liian huonot suomalaiset kelpaavat. Ja Jukka Jaloselle. Sillä KHL:stä pääsee Euro Hockey Tourille ja ne pelithän ovat kovempitasoisia kuin NHL:n runkosarjan ottelut. Sitten kun hullut päivät on ohi, niin liigajoukkueiden harjoittelut ovat alkamaisillaan.

Eihän tässä mitään lomia voi pitää. Eikä minulla kyllä taida sellaista edes olla. Mutta blogi ehkä hieman saattaa hiljentyä. Ehkä.

Vielä yksi juttu.

Katselin tuossa minun blogini kävijämääriä. Kyllä, seuraan kävijämääriä. Ja ne ovat melko hyvällä tasolla ja olivat koko talven vieläpä lievässä kasvussa. Joka tapauksessa varaustilaisuuden jälkeen jostain syystä kävijämäärät hieman pompsahtivat ylöspäin. Syy löytyi katsomalla hakusanoja, joilla porukka eksyi googlesta sivuille. Jani Hakanpään nimellä on löydetty tämä sivu harvinaisen hyvin. Ja jotta jatkossa sivuille tulevat eivät hämmenny, niin tässä miehestä nopea infopaketti.

Jani Hakanpää on 31.3.1992 Kirkkonummella syntynyt puolustaja. Kokoa kaverilla on 195 senttiä ja painoa viimeisten mittausten mukaan 99 kiloa. Viime kausi kului Kiekko-Vantaan B-junioreissa, jossa B-nuorten SM-sarjassa runkosarjan 23 ottelussa syntyi 14 pistettä. Kommenttien perusteella hän myös paransi huimasti kauden loppua kohden ja kykyjenetsijät kiinnostuivat kaverista. Hieman yllättäen Sakari Pietilä päätti ottaa Hakanpään alle 18-vuotiaiden maajoukkueen matkaan, jossa hän sitten myös onnistui. Hakanpää pelasi hyvät alle 18-vuotiaiden MM-kisat ja oli näin Suomen pronssia ottaneen ryhmän mukana. Kuudessa ottelussa syntyi noissa kisoissa tehot 1+1. Lisäksi hän pelasi sen verran hyvin, että hänet valittiin Suomen joukkueen kolmen parhaan pelaajan joukkoon yhdessä Mikael Granlundin ja Teemu Pulkkisen kanssa. Ensi kaudeksi Hakanpää siirtyy Espoon Bluesin riveihin, jossa kausi menee varmaankin lähinnä A-nuorissa. Hänen vahvuuksiaan on koko, oman pään peli ja nopea kehitys viime kaudella. Lisäksi hänellä on melko hyvin rightin laukaus. Heikkoutena monia osa-alueita tulee vielä kehittää, ennen kuin on asiaa edes SM-liigaan, mutta erityisesti luistelu on vielä todella heikkoa. Mutta viiden vuoden sisään Hakanpää saattaa olla yksi Suomen parhaista peruspuolustajista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti