keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Kesäloma alkaa

No niin. Nyt on tullut se hetki jolloin tämä blogi hiljenee kesäloman viettoon. Suurin kirjoitusinto loppui jälleen kerran NHL:n varaustilaisuuteen. Vauhti kiihtyy taas elokuun alussa harjoitusotteluiden alkaessa. Sitä ennen täytyy tulla jotain todella kiinnostavaa jotta jaksaisin kirjoittaa.

Kirjoittelun sijaan heinäkuun voi käyttää aivan muihin asioihin. Vaikkapa matkailuun ympäri Suomea. Minulle lähes varmoja matkakohteita ovat Kotka, Uusikaupunki ja Tammela. Melkoiset metropolit ovat siis kyseessä. Suurin osa ajasta varmaan menee omissa oloissa. Grillaus ja oluen nauttiminen lienee suurta viihdettä. Suurena oluen ystävänä minua nytkin kovasti kiinnostaisi jääkaapissa odottava Keisari EloWehnä, joka on muuten aivan loistava kotimainen kesäolut. Ja eiköhän sitä tule taas pian grillattua, kuten seitsemänätoista muunakin kesäpäivänä. Kesän jälkeen makkaraa ei sitten tee mieli hetkeen. Ei ainakaan viikkoon.

Urheilua tulee myös kesällä seurattua. Suomalaiset jalkapallojoukkueet aloittavat näillä hetkillä taipaleensa eurokentillä. Ikävä kyllä ne todennäköisesti myös lopettavat matkansa hyvin nopeasti. Ja kaiketi sitä jalkapalloa voisi jonain kauniina päivänä mennä ihan kentän laidallekin mennä katsomaan. Pesäpalloa sen sijaan menen varmasti katsomaan. Siitä on tullut minun kesän suosikkilajini tässä parin vuoden aikana. Tämä tapahtui kutakuinkin heti sen jälkeen kun tajusin, että laji on enemmän kuin pelkkää pallon lyömistä mailalla. Lisäksi pesäpallo on siitä hieno laji, että katsomossa on miltei pakko näyttää juntilta.

En minä jääkiekkoa täysin hylkää kesälläkään. Kyllä Jatkoaikaa tulee seurattua lähes päivittäin. Erityisesti keskustelupalsta lienee suuressa tarkkailussa. Tällä hetkellä taas taustalla on CHL Import Draft, jossa varattiin ensimmäisenä Olli Määttä, josta tuli samalla ensimmäinen suomalainen ykkösvaraus tuossa varaustilaisuudessa. Parin päivän päästä NHL:ssä alkaa taas kadonneen vapaan agentin metsästys. Kyllä sitäkin on pakko seurata.

Juu, taidan olla jääkiekon suhteen vähän mahdoton tapaus...

1 kommentti:

  1. Nauti hienosta kesästä niinkuin muutkin! Olet lomasi kirjoituksesta ansainnut kyllä. Jatka elokuussa samaan malliin! :)

    VastaaPoista