perjantai 9. lokakuuta 2009

Rengas

Kaikkea ei oltukaan nähty. Ottelun jälkeen palasin kotiin tyytyväisenä voitosta ja sitten huomaan katsoa Ässät - Pelicans ottelun mediatilaisuuden. Mika Toivola laittoi mikroauton renkaan pöydälle ja sanoi, että se on heitetty päin apuvalmentaja Pasi Nurmista. Ajankohdasta ja paikasta mihin se on osunut tuntuu tosin vieläkin olevan vaihtelevaa tietoa. 

Mika Toivola ja illan tähti

Itse seurasin ottelua vain pari metriä Pelicansin vaihtoaition takana, mutta en siitä huolimatta huomannut syystä tai toisesta tuon renkaan heittämistä. Kyseessä on kuitenkin melkoisen iso esine, joten ihmettelen itsekin miksen huomannut koko rengasta missään vaiheessa. Harvinaisen harva ihminen itse asiassa edes näki koko heittämistä, joten mietin pitkään, että onko koko rengasta edes heitetty sinne vaihtoaitioon. Kuitenkin ennen pitkää tapaukselle tuli pari silminnäkijää, joten kai se on pakko uskoa, että rengas on oikeasti sinne Pelicansin vaihtoaitioon heitetty. Ilmeisesti heitto lähti viitisen metriä aition reunasta ja lensi ilmojen halki lopulta ainakin lähelle Nurmista.

Toivottavasti renkaan heittäjä tajuaa yön jälkeen sen, kuinka idioottimainen teko on heittää rengas vaihtoaitioon. Tuon kokoinen esine voi saada aikaiseksi melko pahaakin jälkeä. Teko oli törkeydessä aivan yhtä paha kuin Kari Sihvosen taklaus, joka koko tilanteen taisi aiheuttaa. Mahtaa olla mukava olo heittäjällä, kun tietää Ässien saavan tuosta vähintään sakkoja tai pahimmassa tapauksessa jotain extraakin. Toivottavasti syyllinen edes saataisiin kiinni. Jos noin tyhmän tempun menee tekemään, niin hallille ei pitäisi olla asiaa enää uudestaan, mutta taitaa olla liian vaativaa alkaa valvomaan porttikieltoa hallille.

Yksi asia pitää kyllä vielä korjata. Sitä rengasta ei tarvinnut edes salakuljettaa hallille. Noita renkaita on näkynyt jo hetken aikaa hallilla. Niitä nimittäin käytetään junnujen harjoituksissa, jossa kyseiset esineet pitää kiertää. Eri asia onkin sitten se, että miksi renkaat on säilytetty paikassa, josta ne on helppo ottaa.

2 kommenttia:

  1. meinasin sanoa, että varmaan se rengas on tempastu jostain nurmisen penkin alta ja mukamas saatu "heitettynä"... mut kai pakko uskoa tohon, jos jotain silminnäkijöitäkin sitten oli. btw, haluaisin että kirjoittaisit tero määtästä jonkunlaisen mielipide-bloggauksen tjv. :D
    tero on kingi, eikö? vaikka espoosta lähtikin.

    VastaaPoista
  2. Kyllä se rengas sinne vaihtoaitioon ulkopuolelta on tullut. Nurmiseen se ei tosin osunut. Ei selkään, eikä päähän, eikä edes jalkoihin... Varmaan siksi sakkokin oli niin pieni.

    Niin Määttä... Terohan on kertaalleen jopa mainittu tässä blogissa epäonnistuineiden varausten yhteydessä (Kesäkuu - V*tuiks meni osa 1). Tosin pointti ei ole haukkua Määttää, varausnumero on vain turhan pieni verrattuna lopullisiin tekoihin. Isompaa juttua Määtästä ei varmaan heti tule, mikäli suurempaa aihetta ei ilmaannu, mutta jotain pienempää voin kehitellä tässä lähiviikkoina.

    VastaaPoista